ColourVUE Glamour

 (112)
  • Vandens kiekis (%): 45
ColourVUE Glamour

+Produkto savybės

  • Parduodama po: 1 kontaktinį lęšį
    Pakuotėje: 2 kontaktiniai lęšiai
    Nešiojimo trukmė: trys mėnesiai
    Nešiojimo režimas: dieninis
    Medžiagos tipas: hidrogelis
    Medžiaga: Terpolymer
    Diametras (mm): 14.0
    Bazinė kreivė: 8.6
    Vandens kiekis (%): 45
    Spalvų kiekis lęšyje: 3
    Stiprumai: -0.00 ... -8.00

ColourVUE Glamour

 (112)
  • Vandens kiekis (%): 45
10,86 €
Dešinė akis (OD)
Pristatymo laikas
Mums apmaudu, jog pasirinktos prekės šiuo metu neturim.

Įsigiję šią prekę uždirbsite +5,00 COINS Koinus kaupti ir panaudoti gali tik registruoti pirkėjai. Coin information
Perkamas kiekis Nuolaida lęšiui Lęšio kaina Visa nuolaida Kaina su nuolaida
2 lęšiai (pakuotė) -0,87 € 9,99 € -1,74 € 19,98 €
Nuolaidos taikomos tik tokių pačių savybių prekėms. Nuolaida pritaikoma prekes dedant į užsakymą bei galioja ir didesniam prekių kiekiui nei nurodyta.

Aprašymas

Ryškios spalvos – glamūriniam įvaizdžiui!

Paįvairinti kasdienį stilių ar susikurti šventinį kartais galima ne tik ryškiau apsirengus ar užsidėjus išskirtinį aksesuarą. Kodėl neišreiškus savito stiliaus per akių spalvą? Iš kojų verčiančius atspalvius gali pasiūlyti spalvoti kontaktiniai lęšiai ColourVUE Glamour.

  • Aqua – šviesiai mėlyni kontaktiniai lęšiai, dėl kurių akys atrodys tarsi gabalėlis žydro dangaus;
  • Blue – vandenyno mėlynumo kontaktiniais lęšiais papuoštose akyse nuskęsti norės ne vienas;
  • Gray – hipnotizuojančių ir traukiančių akių efektą sukurs pilki kontaktiniai lęšiai;
  • Green – žali kontaktiniai lęšiai leis akims žaižaruoti magija;
  • Honey – medaus atspalvio kontaktiniai lęšiai suteiks žvilgsniui daugiau užburiančio jaukumo ir šilumos;
  • Violet – violetinės spalvos kontaktiniai lęšiai įneš į kuriamą įvaizdį netikėtumo ir žaismingumo.

 

Kontaktinių lęšių dizainas šiek tiek primena actekišką stilių, kuris ryškiaspalve rainele ir juodu kontūru lęšio kraštelyje padeda vizualiai padidinti akis bei paversti jas efektingomis. Ir visai nesvarbu, ar akys šviesios, ar tamsios.

Hidrogelio Terpolymer medžiaga ir 45 % vandens lęšio sudėtyje – visas arsenalas, reikalingas komfortiškam nešiojimui garantuoti. Aukšto lygio drėkinimas ir apsauga nuo greito apnašų susikaupimo leis jaustis puikiai visą dieną.

Trims mėnesiams skirtus dieninio nešiojimo kontaktinius lęšius galės pasirinkti ne tik išsiilgę pokyčių, bet ir turintys regėjimo problemų – jais galima koreguoti trumparegystę iki -8.00 dioptrijų. Puikiai matantiems siūloma rinktis -0.00 dioptrijų stiprumo lęšius.

Mūsų patarimas

Perspėjame, kad dėl spalvotuose lęšiuose esančio dažų sluoksnio, kuris neretai dengia dalį vyzdžio, gali būti ribojamas regėjimo laukas, matomi šešėliai ir pan. Tačiau tai yra normalu ir įprasta ką tik pradėjus nešioti spalvotus kontaktinius lęšius. Dažniausiai akys prie tokio matomumo apribojimo prisitaiko, tačiau kai kurių žmonių akys prie to gali ir nepriprasti. Tokiu atveju spalvotų kontaktinių lęšių nešioti nerekomenduojama.

Taip pat svarbu pabrėžti, kad galutinė akių spalva su spalvotais lęšiais gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose – viskas priklausys nuo bendro Jūsų akių bei lęšių spalvų derinio. Prieš pradėdami nešioti kontaktinius lęšius pasikonsultuokite su savo akių gydytoju.

Spalvoti kontaktiniai lęšiai skirti tik dieniniam nešiojimui, todėl vakare juos būtina išsiimti, išvalyti ir palikti nakčiai specialiame skystyje. Miegodami su lęšiais ar juos nešiodami ilgiau, nei galima, rizikuojate sukelti įvairias akių infekcijas.

Įsigiję šią prekę uždirbsite +5,00 COINS Koinus kaupti ir panaudoti gali tik registruoti pirkėjai. Coin information
Atsiliepimai (10)

Geriausias atsiliepimas

  • nesuprantu 2014-05-30

    nesuprantu as jusu zmones. Pirmiausia visis skundziasi kad nenaturaliai atrodo kad per rysku ir pan. O jus mokat skaityti ? sie lesiai yra tarp Keičiantys akių spalvą kategorijos. visi kontaktiniai lesiai keiciantys spalva o ne paryskinantys dazniausiai ir atrodo ne naturaliai nebent ant labai tamsiu rudu akiu kurias turint labai naturaliai atrodo keiciant ju spalva kontaktiniais lesiais. jei daugiau pasiskaitytumet gal ir nereiktu azarto pagavus pirkti ir pinigu kaip kas sako i bala metyti. Dar vienas dalykas del ruko, slankiojimo, grauzimo ir pan. ruka ir slankiojima dazniausiai sukelia kad lesiai yra per dideli jusu akiai. O pries pirkdami diametrus pazejot? zinot savo? retas manau kuris. grauzimas ir rukas taip pat gali buti del to kad jusu akys per jautrios dazams ar siaip lesiams tad skustis jog lesiai blogi kad neverta pirkti yra apsurdas . pasiskaitkit daugiau info ir nepulkit iskart pirkti ir problemu nebus ir nereiks durninti zmoniu.

Blogiausias atsiliepimas

  • Samanta T 2019-05-16

    Nesiuluciau nupirkau dukrai ir ji su jais blogai mato nes apgaubia spalva akis. Ismesti pinigai.

Rašyti atsiliepimą »

  • nesuprantu as jusu zmones. Pirmiausia visis skundziasi kad nenaturaliai atrodo kad per rysku ir pan. O jus mokat skaityti ? sie lesiai yra tarp Keičiantys akių spalvą kategorijos. visi kontaktiniai lesiai keiciantys spalva o ne paryskinantys dazniausiai ir atrodo ne naturaliai nebent ant labai tamsiu rudu akiu kurias turint labai naturaliai atrodo keiciant ju spalva kontaktiniais lesiais. jei daugiau pasiskaitytumet gal ir nereiktu azarto pagavus pirkti ir pinigu kaip kas sako i bala metyti. Dar vienas dalykas del ruko, slankiojimo, grauzimo ir pan. ruka ir slankiojima dazniausiai sukelia kad lesiai yra per dideli jusu akiai. O pries pirkdami diametrus pazejot? zinot savo? retas manau kuris. grauzimas ir rukas taip pat gali buti del to kad jusu akys per jautrios dazams ar siaip lesiams tad skustis jog lesiai blogi kad neverta pirkti yra apsurdas . pasiskaitkit daugiau info ir nepulkit iskart pirkti ir problemu nebus ir nereiks durninti zmoniu.

    nesuprantu 2014-05-30

Peržiūrėti kitus 111 komentarus »

Rašyti atsiliepimą »

Rašyti atsiliepimą

ColourVUE Glamour

ColourVUE Glamour

  • Vandens kiekis (%): 45
  • Vertinu blogai Vertinu patenkinamai Vertinu vidutiniškai Vertinu gerai Vertinu puikiai

Atsakyti

* Privalomi užpildyti laukai

Atšaukti  arba