ReNu MPS (360 ml)

 (645)
  • Konteineriukas lęšiams: yra
  • Atidarius tinka vartoti: 3 mėnesius
ReNu MPS (360 ml)

+Produkto savybės

  • Tūris (ml): 360
    Konteineriukas lęšiams: yra
    Atidarius tinka vartoti: 3 mėnesius

ReNu MPS (360 ml)

 (645)
  • Konteineriukas lęšiams: yra
  • Atidarius tinka vartoti: 3 mėnesius
7,98 €
Dešinė akis (OD)
Pristatymo laikas
Turime 10 vnt.

Įsigiję šią prekę uždirbsite +3,19 COINS Koinus kaupti ir panaudoti gali tik registruoti pirkėjai. Coin information
Perkamas kiekis Nuolaida prekei Prekės kaina Visa nuolaida Kaina su nuolaida
2 prekės -0,14 € 7,84 € -0,28 € 15,68 €
Nuolaidos taikomos tik tokių pačių savybių prekėms. Nuolaida pritaikoma prekes dedant į užsakymą bei galioja ir didesniam prekių kiekiui nei nurodyta.

Aprašymas

Švelnia sudėtimi pasižymintis kontaktinių lęšių skystis ReNu MPS išsiskiria veiksmingu valomuoju poveikiu. Jis leidžia pasirūpinti visapusiška kontaktinių lęšių higiena kasdien.

Aplinkos teršalus ir lipidus nuo lęšio paviršiaus nuvalo sudėtyje esantis poloksaminas – jis užtikrina, kad akys visada jaustųsi gaiviai ir patogiai. Juk lęšio paviršiaus švara labai svarbi geresniam drėkinimui ir matomumui.

Medžiaga DYMED atsakinga už lęšių apsaugą nuo bakterijų ir mikroorganzimų kaupimosi. Tokia dezinfekcija užkerta kelią įvairioms akių infekcijoms prasidėti. Galite jaustis ramūs – gera akių būklė bus išsaugota.

Visų tipų minkštiems silikono-hidrogelio lęšiams valyti skirtas tirpalas ypač pravers turintiems jautrias akis – jis sukurtas taip, kad veiktų efektyviai, bet nedirgindamas akių.

Skystis ReNu MPS supiltas į kur kas ekonomiškesnį butelį – 360 ml. Atidarius pakuotę, būtina tirpalą sunaudoti per 3 mėnesius.

Įsigiję šią prekę uždirbsite +3,19 COINS Koinus kaupti ir panaudoti gali tik registruoti pirkėjai. Coin information
Atsiliepimai (10)

Geriausias atsiliepimas

  • Simas R 2015-01-31

    Gyvenu užsienyje ir galimybių rinktis iš kontaktinių lęšių tirpalų čia tikrai nėra tiek, kiek Lietuvoje. Prieš šį tirpalą naudojau kitą Opti-Free PureMoist, jis buvo brangiausias vaistinėje, tad pasinaudojęs nusistovėjusiu stereotipu nusipirkau ir ilgai ilgai naudojau jį. Akių būklė labai blogėjo, kasdien rytais labai perštėjo akys. Pribaigęs 300 ml butelį nusprendžiau kad reikia keisti ir pasiėmiau šį ReNu MPS. Ką aš galiu pasakyti... Nu tobulai mano akims, dingo paraudimas, akių perštėjimas ryte įsidėjus lęšį, sausumas, smėlio efektas. Labai labai rekomenduoju išbandyti :)

Blogiausias atsiliepimas

  • Linas B 2017-02-25 Vilnius

    Sveiki,
    Esu labai nusivylęs įsigijęs šį kontaktinių lešių tirpalą. Ne dėl to, kad jis kažkuo blogas ( buvau jį bandęs anksčiau ir neturėjau pretenzijų), o todėl kad siuntinio dėžutė buvo prasisunkusi skyčiu. Iš buteliuko kažkokiu būdu prasisunkė skystis. Buteliuko kamštis nebuvo prasuktas ir apatine apsauga nebuvo nuplėšta, bet kaštelis buvo laisvas. Išbėgo nemažai skysčio kokie 50-60 ml. Suprantu,kad tai ne jūsų klaida, o gamintojo. Žinau, kad jei būčiau iškarto į jus kreipesis būtumėte padeję išspręsti kilusį kėblumą. Tačiau tuomet buvau be galo užimtas svarbiais reikalais ir nutariau negaišti laiko. Tiesiog noriu, kad žinotumėte. Labai vertinu jūsų firmos aptarnavimą ir teikiamus produktus.

    Geros dienos
    Pagarbiai
    Linas Br.

Rašyti atsiliepimą »

  • Gyvenu užsienyje ir galimybių rinktis iš kontaktinių lęšių tirpalų čia tikrai nėra tiek, kiek Lietuvoje. Prieš šį tirpalą naudojau kitą Opti-Free PureMoist, jis buvo brangiausias vaistinėje, tad pasinaudojęs nusistovėjusiu stereotipu nusipirkau ir ilgai ilgai naudojau jį. Akių būklė labai blogėjo, kasdien rytais labai perštėjo akys. Pribaigęs 300 ml butelį nusprendžiau kad reikia keisti ir pasiėmiau šį ReNu MPS. Ką aš galiu pasakyti... Nu tobulai mano akims, dingo paraudimas, akių perštėjimas ryte įsidėjus lęšį, sausumas, smėlio efektas. Labai labai rekomenduoju išbandyti :)

    Simas R 2015-01-31

Peržiūrėti kitus 644 komentarus »

Rašyti atsiliepimą »

Rašyti atsiliepimą

ReNu MPS (360 ml)

ReNu MPS (360 ml)

  • Konteineriukas lęšiams: yra
  • Atidarius tinka vartoti: 3 mėnesius
  • Vertinu blogai Vertinu patenkinamai Vertinu vidutiniškai Vertinu gerai Vertinu puikiai

Atsakyti

* Privalomi užpildyti laukai

Atšaukti  arba