Ultra Clear Anti Fog (25 ml)

 (38)
Ultra Clear Anti Fog (25 ml)

+Produkto savybės

  • Tūris (ml): 25

Ultra Clear Anti Fog (25 ml)

 (38)
4,05 €
Dešinė akis (OD)
Pristatymo laikas
Turime 10 vnt.

Įsigiję šią prekę uždirbsite +1,62 COINS Koinus kaupti ir panaudoti gali tik registruoti pirkėjai. Coin information

Aprašymas

Ar pamenate tas šaltas dienas, kai vos įžengę pro duris į šiltus namus, suprantate – temperatūrų pokyčiai smarkiai veikia matomumą. Lengva migla aptraukti akiniai daugiau nebegadins nei matomumo, nei įvaizdžio. Tuo pasirūpins valymo priemonė Ultra Clear Anti Fog, mažinanti akinių rasojimą.

Tai tikras išsigelbėjimas aktyvaus sporto mėgėjams. Ir visai nesvarbu, renkatės vasaros ar žiemos pramogas – Ultra Clear Anti Fog valymo priemonė tiks tiek plaukimo akiniais ar nardymo kaukėms, tiek slidinėjimo akiniams. Pasirūpinkite komfortiškomis atostogomis!

Šios priemonės sudėtyje nėra alkoholio, tad akinių rėmeliai liks saugūs.

Naudojimas: Nusiėmę akinius užpurkškite valymo priemonės ant abiejų akinių lęšių pusių. Plonu priemonės sluoksniu padenkite lęšius ir perteklių švelniai nušluostykite sausa, minkšta popierine servetėle ar nosinaite.

PerspėjimasAkinių valymui netinka mikropluošto servetėlė, nes ji pilnai nuvalo šią priemonę. Saugokitės, kad valomoji priemonė nepatektų į akis ar ant kitų jautresnių kūno vietų.

Įsigiję šią prekę uždirbsite +1,62 COINS Koinus kaupti ir panaudoti gali tik registruoti pirkėjai. Coin information
Atsiliepimai (10)

Geriausias atsiliepimas

  • Vaiva P 2020-12-04

    Pabandžiusi pirmus kartus pamaniau, kad ši priemonė neveikia. Buvau nusivylusi. Visgi, po to supratau, kad akinių lęšius papurkšti reikia ne kelios minutės prieš išeinant į lauką, bet gal prieš 1 val. ar pan. Žinoma, akinių lęšius reikia valyti popierine servetėle ir stipriai netrinti. Tada tikrai padeda nuo rasojimo.

Blogiausias atsiliepimas

  • Inga L 2020-11-19 Vilnius

    Visiškai neapsaugo nuo akinių rasojimo

    • Geri Lęšiai .LT 2020-11-25

      Sveiki, tam, kad priemonė būtų veiksminga, ji neturi būti visiškai sausai nuvaloma nuo akinių stiklų, plonas priemonės skuoksnis turi likti, todėl apipurškus akinius nereikėtų jos nuvalyti mikropluošto servetėle, kuri pilnai nuvalo priemonę. Reikėtų tiesiog lengvai nuvalyti popierine nosinaite, kad dalis priemonės liktų ant akinių ir galėtų apsaugoti nuo rasojimo.

Rašyti atsiliepimą »

  • Pabandžiusi pirmus kartus pamaniau, kad ši priemonė neveikia. Buvau nusivylusi. Visgi, po to supratau, kad akinių lęšius papurkšti reikia ne kelios minutės prieš išeinant į lauką, bet gal prieš 1 val. ar pan. Žinoma, akinių lęšius reikia valyti popierine servetėle ir stipriai netrinti. Tada tikrai padeda nuo rasojimo.

    Vaiva P 2020-12-04

Peržiūrėti kitus 37 komentarus »

Rašyti atsiliepimą »

Rašyti atsiliepimą

Ultra Clear Anti Fog (25 ml)

Ultra Clear Anti Fog (25 ml)

  • Vertinu blogai Vertinu patenkinamai Vertinu vidutiniškai Vertinu gerai Vertinu puikiai

Atsakyti

* Privalomi užpildyti laukai

Atšaukti  arba